2019/03/22

KEVÄÄN SISUSTUSHAAVEET

 Oikein kivaa perjantai iltaa sinne ruudun taakse! Ajattelin tulla raapustelemaan tänne ennen Salkkareiden alkua sisustusaiheisen postauksen, kun tällä hetkellä oma sisustusinspis on aika taivaissa ja haluaisin tehdä kotiimme vaikka mitä uusia muutoksia! Onneksi kesää kohti on tulossa uusia tuulia, mutta niistä raportoin tänne vasta myöhemmin ;)

Edellisessä sisustuspostauksessa puhuin siitä, miten oma koti ja sen sisustus on alkanut kyllästyttämään. Yritin selailla Pinterestistä mahdollisia sisustusinspis kuvia mutta niitäkin löytyi yllättävän vähän, koska tosiaan, se on vähän hukassa vielä että mitä oikein kaipaan. Tai tiedän oikeastaan jotenkuten, mutta sellaisia inspiskuvia ei ole kovinkaan montaa tullut vielä vastaan! Tätä "uutta" sisustusta aletaan siis rakentamaan pikkuhiljaa eteenpäin.

Yleensä kevättä kohti alkaa kaipaamaan kotiin jotain väriä, mutta tällä kertaa olen jotenkin ihastunut mustavalkoiseen ja myöskin vanhaan puunsävyyn. Haluaisin meidän sisustukseen vähän rouheutta, mutta en kuitenkaan liikaa. Ehkä timantinhohtoinen koti alkaa kuitenkin siirtyä jo hiukan taka-alalle ja myös pari uutta huonekalua olisi tarkoitus hankkia ennen kesää.

Kuvat Pinterest

Mitä sitten löytyy tämän kevään ostoslistalta?

- Uusi sohva on ostoslistalla tosiaan numero ykkösenä! Haluan aika samantyylisen sohvan kuin tähänkin mennessä, mutta tämä on aikalailla pakko-ostos, kun menin pilaamaan meidän nykyisen sohvan ihmesienellä ja nyt sohvan pinta hilseilee ärsyttävästi..

- Uusi ruokapöytä. Meillä on ollut käytössä vanha pyöreä ruokapöytä, josta olen kyllä tykännyt! Mutta ehkä kaipaan jotain vaihtelua tämänkin suhteen.

- Mustavalkoisia "väripilkkuja" kuten tyynyjä, maljakoita ja mustavalkoisia tauluja. Voisin kuitenkin kuvitella kotiimme myös jotain vähän värikkäämpiä tauluja, kuten tuo sininen juliste olisi aivan ihana!

- Vitran hopeinen tuoli. Tämä pysyy ehkä ikuisesti ostoslistallani, koska olen haaveillut näitä meidän ruokapöydän tuoleiksi. Tuolit on vaan aika hintavia, joten saa nähdä millon saan hankittua edes yhden tällaisen :D

- String hylly! Jos vaan olisi seinätilaa, niin tilaisin ehdottomasti tämän.2 kommenttia:

  1. Oi mitä ihania juttuja <3 Siis tiiätkö, mä haluaisin kans aivan valtavasti uudistaa sisustusta ja just lisätä rouheutta ja vanhaa rustiikkista puuta, mutta en oikein tiiä mihin saisin sitä lisättyä :/ Innolla odotan sun sisustusjuttuja jatkossakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää ois kyllä niin ihania! <3 Joo ja sama ongelma täällä, pitäisi varmaan ensin karsia aikalailla ennenkuin alkaa ostamaan mitään uutta ja erilaista jotta se sopisi tänne joukkoon :) Ihana että odottelet sisustusjuttuja, mä postailen niitä aina välillä! <3

      Poista