.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/03/12

VIIKONLOPPU HELSINGISSÄ

Helloo ja ihanaa tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle! Vaikka ulkona paistaa ihanasti arska, niin päätin pyhittää hetken tälle blogiharrastukselle. Tuntuu, että miljoonat postaukset odottaa täällä julkaisuaan, mutta aika meinaa jostain syystä loppua kesken päivistä! Ehkä kohta kirjoitan ihan kalenteriin milloin teen blogijuttuja, niin tulee ainakin varmasti istuttua koneen äärelle ajan kanssa.

Kamerani on edelleen huollossa (sen pitäisi tulla takaisin kyllä tämän viiko aikana!) ja tulin nyt julkaisemaan hiukan puhelinkuvia reilu viikon takaisesta pikavisiitistä Helsingissä. Vaikka oltiin juuri palattu pitkältä matkalta, niin olin jotenkin innoissani lähdössä vielä käymään Helsingissä ihan pienoisella minilomalla ennen arkeen paluuta.

1. Helsingin kadut on joka kerta niin ihania ja voisin olla tuolla joka päivä kuvailemassa.. Nyt kuitenkin asukuvailut jäi välistä juurikin tuon kameran huollon takia ja muutenkin kun kaksi kuukautta oli napsinut koko ajan kuvia, niin ei ollut kauheata inspistä alkaa miettiä talvista asukokonaisuutta! 2 & 3. Ikeassa ja Plantagenissa shoppailua, mun oli pakko vaan saada kotiin jotain viherkasveja! (entinen palmu oli jostain syystä kuollut matkan aikana tai oikeastaan jo ennen sitä..)  4.  Ei saatu tarpeeksemme hotellielämästä niin yövyttiin tälläkin reissulla hotellissa... :D

1. Näkymät meidän hotellihuoneesta. Voisin jopa muttaa Helsinkiin jos näkymät ois näin hyvät omasta kämpästä (ok, toisella puolella oli kylläkin rakennustyömaa, mutta ei anneta sen häiritä :D) 2. Eksyn aina vaatekaupoille, vaikka ei todellakaan pitäisi.. Ihastuin tähän vaaleanpunaiseen takkiin Bikbokissa, mutta osasin olla ostamatta yhtään mitään, hyvä mä! 3&4. Siskopuolien kanssa vetämässä päivän toista aamupalaa Relovessa. Söin itseni niin ähkyyn tuolla, oli ihan äärettömän hyvää!

Sit viimeiset kuvat onkin napattu hotelli Clarionista, jolle annan kyllä suuret suositukset! Oli aika ihanaa päästä noin hyvään hotelliin parin kuukauden matkustamisen jälkeen. Suomessa hotellin aamupala on ihan parasta mahdollista, oli ihana katsoa sängynpohjalta muumeja, käydä uimassa kattouima-altaassa ja treenata salilla josta oli ihan hulppeat näkymät.2 kommenttia: