.PageList {text-align:center !important;} .PageList li {display:inline !important; float:none !important;} -->

2019/05/12

TULEVAN KESÄN SUUNNITELMAT

Oikein ihanaa sunnuntaita ja äitienpäivää kaikille äideille sinne ruudun toiselle puolelle! Mä olen jo monena vuonna miettinyt että olisi kiva toteuttaa joku äiskänpäivään liittyvä postaus, mutta muistan sen aina vasta näin äitienpäivänä, eli ehkä sitten ensi vuonna? :-D Vietin kuitenkin äitienpäivää oman äidin luona, käytiin salilla, keilaamassa ja syötiin tosi hyvin, joten ihanan virkistävä viikonloppu takanapäin! Nyt kuitenkin ajattelin kirjoitella tänne jo tulevan kesän suunnitelmia ja pommittaa viime kesän kuvia, mä ainakin odotan jo innolla että tulis pikkuhiljaa jo lämpöisemmät kelit eikä ulkona tarvisi enää palella!


Vietä kesälomaa Barcelonassa & Portugalissa. Odotan niin innolla jo tuota kesäkuussa alkavaa lomaa ja viikon reissua noihin kivoihin paikkoihin! Reissukuume on tässä viime aikoina ollut hiukan taivaissa joten aika ihana hypätä lentokoneen kyytiin muutaman kuukauden tauon jälkeen..

 Ajele autolla kesäiltoina uusissa paikoissa. Tää on aina ihan parasta kesäiltaisin kun ei oo kiirettä mihinkään ja on koko ajan valoisaa!

Käy Lahti visiitillä.  Mulla on ihan suunnaton ikävä Lahtea, onhan siitä nyt kolme vuotta kun muutettiin sieltä pois. Olisi ihana viettää yksi viikonloppu Lahdessa ihan vaan muistellen kaikkia kouluaikaisia juttuja ja hengailla satamassa. 

Sisusta parveke kesäkuntoon ja hanki paljon kesäkukkia! Tuhlaan näihin varmaan joka kesän omaisuuden, mutta nyt haaveilen myös sisälle useista viherkasveista joten saa nähdä miten hullaannun kun pääsen kukkakaupoille..

Vietä piknikpäivä Suomenlinnassa. Täälläkään en ole koskaan käynyt joten nyt sellainen kunnon Helsinki reissu olisi kesäaikaan paikallaan!

Suppaile mökillä. Tänä kesänä jos kelit vaan sallii niin vuokraan kyllä taas suppilaudan mökille. Viime kesänä oli ihan parasta kun käytiin keskellä yötä suppailemassa pitkin järviä ja haluaisin niin kovasti ostaa oman suppilaudan.


Vietä lomareissu Yyterissä. Kävin viime kesänä vasta ekaa kertaa Yyterissä ja haluan ehdottomasti päästä uudelleen vaikka pariksi yöksi kun viime reissu oli melko pikavisiitti! Hiekkarannat iskee muhun kyllä aina joten Yyterin reissu ei voi mennä pieleen.

Vietä uusi bloggaajien mökkiviikonloppu. Tätä on jo hiukan suunniteltu ja toivottavasti loppukesästä saisimme tämän toteutumaan!

 Käy Hangossa. Koska täälläkään ei ole tultu käytyä joten pakko chekata tämäkin tänä kesänä. Yllättäen huomaan että nämä mun kesäsuunnitelmat painottuu matkustamiseen, heh.


4 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia! Välittyy heti kunnon kesäfiilis näistä <3 mistä oot hankkinu ton flamingo uimarenkaan? Ei vitsi mäkin oon fiilistelly Portugalia ku oon nähny sieltä maisemakuvia! Nauttikaa lomasta ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi suurkiitokset Venla! <3 siis joo mulla on kauhee ikävä tollasta kesää, toivottavasti tänä kesänä olis yhtä lämmin kui viime kesänä! Oon hankkinut sen pari vuotta sitten nykistä, mutta noita aika samannäköisiä tais olla viime kesänä myynnissä jossain tokmannilla tms :)! Ja nautin tosiaan lomasta, odotan jo innolla et se alkais!<3

   Poista
 2. Niin ihania kesäkuvia, aa että mäkin ootan kunnollisen kesän alkamista <3 Ihan kökköä kun on vaan tämmönen viileä keli! Niin ihania kesäpläänejä, tykkään erityisesti blogitytsyjen mökkireissusta ja reissaamisesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon kyllä ihan samaa mieltä, ihan kökköä tälläset kylmät kelit, haluaisin jo luopua kevytuntuvatakista :D ihanaa kun saadaan toteutettua toi viikonloppu! <3

   Poista