2019/06/04

MAALTA KAUPUNKIIN

Helouu kesäkuu! Kirjoittelen tätä postausta meidän uudelta sohvalta ja samalla myös uudesta kodistamme ja aivan uudesta kotikaupungista! En hiiskunut tästä muutosta mitään tänne somen puolelle, vaan ajattelin pitää jännitystä yllä ja kertoa asioista vasta kun muutto on valmis. Sain viime viikolla myös vähän hengähtää blogiasioista ja tehdä muuttoa rauhassa.

Muutettiin tosiaan Jyväskylään, eli ei kuitenkaan hirveän kauas kotioloista. Jyväskylä on kivan tuttu kaupunki ja juuri sopivankokoinen, eikä maalta kaupunkiin muutto tunnu mitenkään järisyttävän suurelta asialta. Olen kuitenkin tästä päätöksestä superiloinen ja muutto tänne on tuntunut kyllä juuri nyt oikealta ratkaisulta. Mullahan alkoi viime vuonna hiukan kaivertamaan mielessä, pitäisikö muuttaa johonkin isompaan kaupunkiin ja siitä se ajatus sitten lähti. Sitten tuolla reissunpäällä se vielä vahvistui, että kyllä mun kuuluu viettää elämää muuallakin kuin siellä tutussa ja turvallisessa pikkukylässä.

Muuton yksi syistä oli myös että kaipasin uusia töitä ja niitähän mä sain! Tai tänään tosiaan kävin allekirjoittamassa työsopparin, joten pieni hyppy tuntemattomaan piti tehdä sitä ennen, mutta se todellakin kannatti. Nyt pääsen taas mieluisaan duuniin ja mahdollisesti etenemään silläkin saralla. Mutta nyt mä lomailen ensin tän kolme viikkoa. Mun oli tarkoitus tehdä tästä muutosta pienoinen videokooste, mutta en ole millään ehtinyt perehtyä noihin videoiden editointi hommiin - ne on niin järjettömän aikaa vievää enkä ole mikään suurin fani tekemään noita koosteita (koska olen vielä niin uuno siinä hommassa). Pitäis varmaan ilmoittautua johonkin videoiden tekokurssille, heh.. Mutta jos toivotte tänne myös videomatskua, niin siinä tapauksessa voisin yrittää väsäillä muuttovideota, asunnon esittelystä tai sitten ulkomaanreissusta, joten olisi ihana kuulla teidän toiveita!

Nyt kuitenkin silmäluomet alkaa painamaan siihen malliin, että taidan lähteä pienelle kävelylle koirien kanssa ja sen jälkeen untenmaille. Tänään on ollut niin paljon menoa, joten ihana välillä vaan löhötä sohvanurkassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti