2019/06/30

PIKALOMA BARCELONASSA

Vihdoin ja viimein saan päiviteltyä tänne hiukan matkakuvia! Tuon matkan jälkeen tuli kyllä ihmeellinen Suomifiilistely, että matkakuume hävisi siliän tie ja olen tykännyt olla hirveästi ihan kotisuomessa. Barcelona ei kauheammin säväyttänyt tai tuntunut mitenkään erikoiselle, joten en tiedä tulenko siellä uudemman kerran käymään. Oltiin siellä kolme yötä, joten kauheasti ei keretty kaupunkia kiertelemään ja yhtenä päivänä satoi lähes kaatamalla vettä, joten se päivä käytettiin mieluusti shoppailulle ja Netflixin katsomiselle. Muutenkaan ei jaksettu ottaa kauheaa stressiä tuosta minilomasta vaan kierreltiin kaikkialla ihan fiiliksen mukaan. Näissä paikoissa tuli nyt ainakin käytyä:

Sacrada Familia kirkko

Pakollinen turistikuva check! Haluttiin päästä näkemään tuo kuuluisa kirkko ulkoapäin, mutta sisälle meno ei kauheasti innostanut pitkän jonon takia. Muutenkin koko paikka parveili aikalailla ihmisiä ja tuohon kuvauspaikalle sai myös jonottaa, jossa oli todella töykeitä ihmisiä etuilemassa ja tallomassa varpaille omien Instakuviensa takia. Myös aika usea pulu oli löytänyt paikalle, joten tällaisena lintukammoisena taisin kiljua pariin otteeseen.. :D 

La Barceloneta 

Heti ekana päivänä haluttiin tietty löytää ranta ja lähdettiin kartan mukaisesti kävelemään sitä kohti. Eksyttiin sitten ilmeisesti hiukan ja haahuiltiin kaksi tuntia, kunnes päätettiin suosiolla mennä metrolla paikan päälle. Metroaseman lähellä oli ihan tuhottoman paljon ihmisiä ja kaduilla sai kävellä melko tungoksissa. Rannalla oli onneksi vähän väljempää ainakin illalla ja sieltä löydettiin rannan vierestä ihan huippu ravintola nimeltään Surf House, missä oli tosi hyvät burgerit! 

La Rambla 

Toinen turistimesta löytyikin sitten täältä! Ihmisiä taas oli aikalailla pilvin pimein, mutta löytyi täältä pari kivaa paikkaa kuitenkin. Kauppahallista löytyy kivasti kaikenlaista ruokaa kuten hedelmiä, smoothieta jne. Napattiinkin sieltä aina iltapalat hotellille mukaan. Toinen ihan ehdoton paikka oli Chök the chocolate - suklaapuoti, mistä löytyi ihan äärettömästi kaikkia ihania suklaaherkkuja! 

El Born

Tämä oli ihan ehdoton lempparipaikka ja täällä lähinnä vaan kierreltiin pikkukatuja ympäriinsä ja kuvailtiin. Vanhoja rakennuksia, pikkukujia ja kivoja ostosputiikkeja mistä löytyi ihan erilaisia juttuja kuin perus marketeista! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti