2019/06/07

SNEAK PEEK OF OUR NEW HOME

(Yhteistyö Veke.fi kanssa - tuotteet ostettu alennettuun hintaan)

 Oikein kivaa perjantaita täältä ruudun toiselta puolelta! Mä olen viettämässä lomaa mökkitunnelmissa, mutta ajattelin tulla vilauttamaan miltä se meidän uusi koti oikein näyttääkään. Uusi kotimme on 64 neliöinen kolmio, eli pari neliötä pienempi kuin edellinen asuntomme. Ihanaa kun vihdoin tavarat ovat löytäneet paikkansa ja sisustus alkaa pikkuhiljaa hioutumaan kohdilleen. Olen kyllä tykännyt tästä uudesta kodista ihan hirmuisesti - vihdoin kaikki pintamateriaalit ovat sellaiset jotka miellyttävät, asunto on ihanan valoisa ja nyt mulla on myös oma työhuone! Meillä meni aika moni huonekalu vaihtoon muuton yhteydessä, kuten meidän vanha rähjäinen sohva sai uuden elämän mökkisohvana. Nyt pääsette kurkkaamaan meidän kylppäriin sekä olohuone/keittiö kokonaisuuteen joka on verhoja vaille valmiina.

Olohuone ja keittiö on meillä yhtenäistä tilaa, joka tekee asunnosta todella avaran ja tilavan. Aluksi jännitin onko keittiön kaapeissa tarpeeksi tilaa ja harkitsin jo saarekkeen rakentamista, mutta onneksi kaikki astiat mahtuivat juuri sopivasti. Pyöreä ruokapöytä mahtui myös näppärästi sohvan taakse ja kivaa kun kokkailut ja hengailu onnistuu samassa tilassa jos vaikka vieraita on käymässä!
 
Uuden sohvan etsintä on ollut mielessä jo parin vuoden ajan, kun onnistuin pilaamaan entisen sohvamme pesemällä sitä ihmesienellä.. Suuri virhe, nimittäin koko sohvan pinta alkoi hilseilemään ja kuoriutumaan irti. Halusin kuitenkin sohvan olevan melko samanlainen kuin ennenkin: kulmasohva ja ehdottomasti valkoinen. Veke.fi verkkokaupasta löysin onnekseni juuri täydellisen version, joka on oikeastaan vielä siromman näköinen kuin se meidän vanha sohva! Toronton avokulmasohva oli ihan nappivalinta meidän uuteen olohuoneeseen ja tähän mahtuu hyvin löhöilemään, vaikka ensin harkinnassa oli ottaa tästä XL-kokoinen versio. Sohvan materiaali on tehty kestävästä PU-keinonahasta ja ulkonäöltään tämä näyttää kyllä täysin aidolta nahkasohvalta ja on helppo pitää puhtaana!

 Kylpyhuone on asunnossamme ihan valtavan suuri edelliseen pikkukylppäriimme verrattuna. Tänne hankin pienen hyllykön ja kivana lisänä löysin myös Lana penkin harmaa valkoisena, joka on valmistettu ekologisesta männystä. Nyt kylpyhuoneessa pystyy tuon penkin päällä lajittelemaan hyvin pyykkejä tai vaikka säilyttämään pyykkikoreja. Ja penkki toimii myös hyvänä lisänä jos vieraita tuppaa tulemaan niin paljon että tarvitaan lisää istumatilaa!

Tältä näytti siis meidän koti tällä hetkellä! Vielä muutamia pikkujuttuja olisi tehtävänä (kuten hankkia vaikka ne olohuoneen verhot) ja viimeistellä vielä makuuhuoneen ja työhuoneen sisustus. Kiinnostaisiko teitä nähdä asunnon esittely ihan videon muodossa vai pelkästään kuvina?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti