2019/08/29

MÖKKIVIIKONLOPPU BLOGGAAJAPORUKALLA

 Yhteistyössä Lomaleivo

Heippa ja oikein ihanaa torstaita sinne ruudun taakse! Huomenna starttaa taas uusi viikonloppu, mutta sitä ennen ajattelin kirjoitella meidän ihanasta mökkiviikonlopusta, jota vietettiin viikko takaperin. Suunnattiin tänäkin kesänä Leivonmäelle, jossa vietettiin kiva kesäinen mökkiviikonloppu viimekin vuonna, mutta tällä kertaa mentiin aivan uuteen kohteeseen, nimittäin Kaisla-nimiselle mökille. Viime vuoden postaus löytyykin täältä.

Tällä kertaa meitä lähti 7 hengen tyttöporukka ja oli kyllä ihana päästä taas vaihtamaan kuulumisia bloggaajatyttösten kanssa. Viikonlopulle ei oltu tehty sen suurempia suunnitelmia, vaan päätimme viettää rauhallisen mökkiviikonlopun ja nauttia samalla kesän viimeisistä päivistä.

Kuva Marianne Saarinen
Meillä oli kyllä ihana porukka kasassa ja meidän viikonloppuun kuului mm. paljon kuvailua, grillaamista, herkuttelua niin britakakulla kuin aamiaisvohveleilla, soutelua ja suppailua, poreammeessa lillumista, skumpan maistelua, lautapelejä sekä tietysti käytiin myös Lomaleivon tilalla moikkaamassa söpöjä lampaita!

Ihana kun Jyväskylästä on vain puolen tunnin matka tällaiselle mökille jossa on ihana järvimaisema ja kaunis luonto odottamassa! Kiitos vielä ihanat blogitytöt sekä Lomaleivo kun saatiin viettää tällainen kiva mökkiviikonloppu kesän päätteeksi!


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin kyllä oli! <3 Otetaan vielä kyllä uusiks tällainen viikonloppu :)

      Poista