2020/02/18

VAATEHUONE VAIHTUI VAATEKAAPPEIHIN

Hassua palata jälleen tänne blogin puolelle näin pitkän tauon jälkeen! Nyt kuitenkin teki mieli pitkästä aikaa avata läppäri ja tulla raapustelemaan postausta tänne. Instagramin puolelle kun harvemmin tulee kirjoiteltua mitään pidempiä tekstirimpsuja. Pääsettekin nyt kurkkaamaan uuteen asuntoon sekä yhteen kotini lempparipaikkaan, eli makkariin ja sen vaatekaappeihin!

Muistatte varmasti, että ehdoton juttu kodissa on ollut minulle vaatehuone. Olen myös aina haaveillut kunnon walk-in closet tyypisestä vaatehuoneesta ja asuntoa/taloa miettiessä se onkin ollut ehkä ykköshaaveena. Vuosi sitten haaveena oli vielä omakotitalo mutta sekin haave vaihtui tällä kertaa kaupunkiasunnon etsimiseen. 

Uutta asuntoa etsiessä minulla tietysti aika tarkat kriteerit: kaksio/kolmio, keittiö/olohuone yhtenäistä tilaa, parveke, sauna, autopaikka, vaatehuone, suuremmat remontit tehty yhtiössä sekä sijainti pitäisi olla lähellä keskustaa. Selailin syksyn aikana useita asuntoja ja mikään ei oikeastaan tuntunut nappaavan. Yhtä kolmiota kävimme katsomassa myös ennen tätä nykyistä asuntoa, mutta siitäkään ei tullut sellaista "pakko saada" -fiilistä.

Tämän asunnon tullessa myyntiin tiesin heti, että tuo tulee olemaan meidän tuleva koti. Ainoa miinus oli se, että siitä puuttui kaksi aika tärkeää kriteeriä; se yksi ylimääräinen huone tai vaatehuone sekä autopaikka. Tiesin kuitenkin, että kriteereilläni ei tulisi varmaan seuraavaan sataan vuoteen kuin yksi asunto myyntiin joka täyttäisi kaikki kriteerit ja sopisi budjettiin joten olihan se laitettava tarjousta menemään vaikka ajatuksena vähän hirvitti että mihinköhän kaikki vaatteet laitetaan ja autokin pitää varmaan hävittää kun ei ole autopaikkaa tiedossa.

Onnekseni en antanut noiden kahden kriteerin estää asunnon ostoa, autopaikka saatiin heti vuokrattua ja vaatehuoneen tilalle päätin hankkia superkauniit vaatekaapit. Ikean mallistosta suunnittelin lasiovilla olevat PAX-vaatekaapit jotka sopivat hyvin meidän simppelin pieneen makkariin. Muuttaessa kyllä hirvittelin, että kaapit pursuavat vaatteita eikä ne meinaa mahtua mitenkään, mutta nyt kaikki mahtui vielä paremmin kuin edellisissä asunnoissa! Olin vähän että wau, onko mulla oikeasti näin vähän vaatteita! Parasta näissä vaatekaapeissa nimenomaan oli se, että ne pystyi suunnittelemaan juuri sellaiseksi kuin halusi. Nyt myös kaapit pysyy helposti siistinä ja kaikki vaatteet mahtuvat hyvin omille paikoilleen. Tein myös muuten Instagramin puolelle muutaman vinkin miten järjestellä vaatekaapit ja pitää ne siistissä kunnossa, jutut löytyy profiilistani "Organization" täppä kohdasta.

3 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen makuuhuone! 💖 noi vaatekaapit on superhienot ja hyvä idea myös laittaa ne tohon seinämälle 💖💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Olen kyllä ollut supertyytyväinen tähän kaappiratkaisuun <3

   Poista
 2. Kiitos vaan tästä postauksesta :D Nyt mun on pakko saada tällainen kokonaisuus mun seuraavaan asuntoon! :D

  VastaaPoista