2021/01/03

2021 - UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET?

 

 Sunnuntai, joka tuntuu tällä hetkellä jo ainakin kolmannelta sunnuntailta, johtuen ehkä pitkästä viikonlopusta? Istun koneella tukka nutturalla ilman meikkiä. Aamulla katsottiin pari jaksoa Black Mirroria jonka jälkeen tein puolen tunnin treenin. Istun koneelle munakokkelin kera ja tulee fiilis, että voisin kirjoittaa blogiin tämän vuoden ensimmäisen postauksen ennen kun alan tekemään muita konehommia. Nyt on uusi vuosi ja mietin, että tämän tyyppinen päivä tuntuu ihan unelmien täyttymykseltä - Saan naputella töitä omaan tahtiin kotoa käsin ja katsoa lumista maisemaa seitsemännestä kerroksesta. Olen vilkuillut puhelintani viime päivinä harvinaisen vähän ja mykistinkin kaikki somekanavien ilmoitukset. Muutamia päivityksiä olen kurkkannut somen puolelta ja ne on vahvasti liittyneet  uudenvuoden lupauksiin sekä tavoitteisiin.

Viime vuonna asetin itselleni useita tavoitteita ja tietty suorittaja luonteellani yritin saada ne tavoiteltua. Kesällä kuitenkin kun minulla todettiin uupumus ja älysin, ettei mitään voi tavoitella hampaat irvessä ja aina kun tavoite oli saavutettu, niin tavoiteltiin uutta juttua. Omia saavutuksiaan ei kauheasti tullut iloittua ja tuntui, ettei mikään riitä. Silloin päätin alkaa opetella pysähtymään ja tutustumaan itseeni ja malttamattomaan luonteeseeni paremmin. Vaikka olen jotain oppinut tuosta uupumuksesta, tiedän ettei suorittaja koskaan luultavasti poistu itsestäni, joten en halua luoda itselleni liian kiveen hakattuja tavoitteita, koska niistä tulee itselle herkästi asioita joita pitää vain suorittaa to-do listalta. 

Joten, tänä vuonna yritän edelleen osata malttaa mieleni, mutta mennä mieluisia asioita kohti. Opetella edelleen sitä paikallaanoloa ja joutenoloa tuntematta olevani täysi laiskiainen joka ei saa mitään aikaiseksi. Päätin myös alkaa suunnata somekanaviani enemmän matkustelun pariin, joten muut somettamiset tulevat jäämään hiukan vähemmälle ja pyrin keskittymään enemmän tuleviin matkoihin (vaikka niidenkään toteutumisesta ei ole tarkkaa tietoa, kiitos edelleen nurkan takana piileksivän ystävän nimeltä Coviiiid). Eli jep, tämäkin päiväkirjani joka täyttää tänä vuonna 10-vuotta saa luopua sillisalaatti-influensser roolistaan ja keskittyä enemmän matkusteluun liittyviin päivityksiin. Kiva siis nähdä, mitä tämä vuosi tuokaan tullessaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti