2021/03/07

KOTONA KÖKKIMISTÄ JA UUSIA PROJEKTEJA

 

Hellureii näin maaliskuun ekana sunnuntaina! Tulin vaan huvikseni höpöttämään tänne ja vähän kertoilemaan kuulumisia nyt kun matkapäiväkirjaan ei tällä hetkellä ole muutakaan jatkoa. Se tietty vähän turhauttaa, että edelleen joutuu kökkimään paljon kotosalla eikä voi suunnitella minkäänlaisia lomailuja ulkomaille, eikä kyllä kauheemmin tänne kotimaahankaan. Kotona kököttelyn lisäksi olen oikeastaan vaan keskittynyt treenailemaan ja panostamaan omaan hyvinvointiin ja sitten olen myös vähän suunnitellut tulevaa mökkiremonttia ja no, sen lisäksi oikeastaan olen istunut illat aika tiiviisti tietokoneen äärellä! 

 Tuota mökkiremppaa odottelenkin nyt kuin kuuta nousevaa (vaikka suunnittelutkin on vielä aika alkutekijöissä) mutta ensin tietty pitää odottaa, että lumet sulaisi ja itse tontille pääsisi paikan päälle. Sen takia toivoisi myös, että jatkuva lumisade alkaisi jo hiipumaan ja kevät tulis jo ihan oikeesti! Talvi on kiva mutta mun puolesta kevät sais alkaa heti maaliskuun alkaessa. 

 Eli joo, aika sama fiilis ja meininki kuin vuosi sitten. Nyt kuitenkin tietoisesti olen yrittänyt panostaa omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen jotta joka vuosi ei tarvis mennä ihan niin hammasta purren ja suorittaen. Onneksi nykyään on kuitenkin oppinut jo hiukan paikallaanoloa, arvostamaan myös yksinoloa, pitänyt päivät väljempinä ja oppinut hiukan jo löysäämään sitä pipoa joka ennen aiheutti stressiä jokaikisestä asiasta joka roikkui siellä tehtävälistalla. Nykyään tulee ehkä ajateltua enemmän niin, ettei kaiken tarvitse olla niin vakavaa ja mieluummin ajattelee asioita positiiviselta kannalta. 

Mut ei tässä tän ihmeempiä kuulumisia! Onko siellä ruudun toisella puolella tiedossa kivoja projekteja tälle keväälle? 


 


 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti